Чанти


Catty предлага богато многообразие от чанти в различни форми и стилове. 

Те могат да бъдат носени на китката, на гърба, или за дръжките.  Могат да бъдат големи или малки, обемни или плоски. Материалите, от които са създадени са разнообразни - от естествена кожа, плексиглас или плат, до разкош с бродерии.

Дамите могат да открият както големи чанти с две дръжки, така и кокетни мини чанти портмонета с една дръжка в различни десени и щампи. За акценти са използвани елементи като шипове, кристали, мъниста, ресни и други.

За ежедневието Catty препоръчва големи чанти  с къси дръжки. Те са с различни форми – трапец, квадратни в пастелни тонове, сатенени докторски чанти и тип пазарска чанта. Catty акцентира и на  чантите от перфорирана кожа с лазерно изрязани фигури.

Някои от тях наподобяват рязана дантела с красиви флорални мотиви, а други приличат на мрежа или плетена дантела. Те са отново в по-големи размери, идеални за лятното ежедневие.

Наред с флоралните щампи при облеклата, при чантите Catty също предлага принтове, но акцентът най-вече се изразява в черно-бели чанти с принтове на точки, квадрати, цветя и др.

За вечерна среща Catty предлага чанти клъч с всевъзможни размери и цветове, с най-различни дизайни, във вякакви стилове – сгъваеми чанти, големи тип папка, метални клъчове, с мъниста и капси и т.н. За дамите любителки на малките чанти Catty предлага с метални дръжки, прозрачни или украсени с камъни, релефни, с метален обков и др.

ПОДЧЕРТАЙТЕ СВОЯТ СТИЛ С РАЗКОШНИ ЧАНТИ ОТ Catty!