Обувки


Catty безспорно радва дамите със своите топ предложения за обувки. Тук може да откриете различни модели обувки: с остри върхове; в металически цветове; на дебел ток; на платформа; със закачлива подметка, както и високи гладиаторски сандали. За официалните тоалети от колекцията Елеганс Catty препоръчва островърхите обувки, както и обувките в металически цветове.

Дамите, които предпочитат тоалети от колекцията Комфорт умело могат да съчетаят своя тоалет с обувки с дебел ток; на платформи или обувки със закачлива подметка. Обувките на дебел ток имат ретро излъчване, което ги прави още по-модерни. Още повече, че дебелият ток е идеален за дамите, които държат на повече стабилност и се чувстват некомфортно на високи токчета. А дамите, които искат да изглеждат по-високи и слаби могат да заложат на ефектни пъстри модели обувки на платформи. За по-екстравагантните дами има смели и интересни предложения обувки със закачлив ток, който контрастира на цялостната визия на обувката и тоалета. Обувките със закачлива подметка даряват с усмивка не само притежателките си, но и всеки, който ги зърне.

За дрехите от колекцията Трафик /дънкови рокли, поли, панталонки/ Catty предлага интересни и модерни обувки - високи гладиаторски сандали. Освен, че расте на ток, този модел обувка се качва и все по-нагоре по крака и придава секси излъчване на дамите, които го предпочитат.